Centart Rendezvényszervező Iroda - Városnézések
Magyar Deutsch English
FőoldalBemutatkozunkSzolgáltatásainkAktuálisKépgalériaKapcsolat
 

Kulturális és idegen-forgalmi programok


Városnézések

Kirándulások

Egyéb kulturális programok

 Budapesti városnézések 
A több órás  autóbuszos városnéző programok során a vendégek a főváros gazdag építészeti és kulturális örökségével ismerkednek meg. A túra útvonala érinti a város legfőbb nevezetességeit: a pesti oldalon olyan impozáns épületeket, mint például a Parlament, a Szent István Bazilika a Dohány utcai Zsinagóga, az Operaház, valamint a Városligetet, a Hősök terét és az Andrássy utat, a budai oldalon pedig elsősorban a Budai Várat és a  Várnegyedet  hangulatos utcácskáival, a Mátyás templommal és a Halászbástyával, valamint a Gellért hegyet, ahonnan a résztvevők a város panorámájában gyönyörködhetnek. A város látnivalóit hivatásos, magyarul, vagy a kért
idegen nyelven beszélő idegenvezetővel tekinthetik meg. A városnézés hosszúságától függően több megállásra is van lehetőség, ahol a csoport az idegenvezető társaságában rövidebb vagy hosszabb sétát tehet. Egy rövidebb városnéző program keretében a vendégek egy általános áttekintést kapnak Budapestről, a hosszabb program pedig lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők részletesebben ismerjék meg a főváros látványosságait.

Tematikus városnézések kialakítására is több lehetőség kínálkozik, mint például különböző építészeti stílusú épületek bemutatása, fürdőprogramok, különböző egyházi épületek, képzőművészeti, zenei múzeumok, kiállítások meglátogatása.

Az esti városnézések során gyönyörködhetünk a kivilágított város panorámájában, amely  felejthetetlen élményt nyújt a  résztvevőknek.